Driehoekstraat 96 Amsterdam, Jordaan

previous | next

Driehoekstraat 96 Amsterdam, Jordaan

Save property
This apartment is sold

Description

PRAKTISCH INGEDEELD 2-KAMER APPARTEMENT (54m2) MET APARTE BERGING (5m2) OP TOPLOCATIE IN DE JORDAAN. GELEGEN OP EIGEN GROND.

De woning is gelegen in een kleinschalig, goed onderhouden complex uit 1989. In de zeer rustige Driehoekstraat.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree bereikt u via de binnentuin de woning op de eerste verdieping. U komt in de gang die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer, heerlijk licht door de grote raampartij in een gevelbreedte van bijna 7 meter. Tevens aan de voorzijde bevindt zich de open keuken met diverse apparatuur.
Aan de achterzijde treft u een zeer ruime slaapkamer, met voldoende ruimte voor een grote kledingkast. De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement en is voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor wasmachine en droger. Daarnaast is er nog een separaat toilet, voorzien van een fonteintje.
Op de begane grond bevindt zich een ruime berging (bereikbaar met fiets of brommer).

LOCATIE
De locatie van het appartement is ideaal. Het complex bevindt zich binnen de grachtengordel, in het stille gedeelde van de bruisende Jordaan, vlakbij de Palmgracht en om de hoek van de Brouwersgracht en de Lijnbaansgracht. Vlakbij bevindt zich de Haarlemmerdijk, de gezelligste winkelstraat van Nederland met onder meer de bioscoop The Movies, supermarkten, leuke horecagelegenheden en boetiekjes. Het Centraal Station is op loopafstand en ook het populaire Westerpark is binnen vijf minuten te voet te bereiken. Tramlijn 3 vertrekt vanaf het Haarlemmerplein, tramlijn 5 is ook vlakbij en er zijn verschillende bussen die vanaf het Haarlemmerplein en Marnixplein vertrekken. Het appartement is goed bereikbaar met de auto en het bevindt zich nabij diverse uitvalswegen zoals de ringweg A10 Amsterdam, die binnen 10 minuten te bereiken is.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De Vereniging van eigenaren 'Driehoekstraat 90 t/m 110' te Amsterdam is in eigen beheer. Het is een gezonde, actieve vereniging met een hoog reservefonds. De maandelijks servicekosten zijn € 58,-- en er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
* Comfortabel, licht appartement met ideale indeling
* Gevelbreedte ruim 6.75 meter
* In een stille straat in de bruisende Jordaan
* Eigen grond
* Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
* Service kosten € 58,-- per maand
* Aparte berging op de begane grond

PRACTICAL, FREEHOLD 2 BEDROOM APARTMENT (54m2) WITH SEPARATE STORAGE (5m2) AT A TOP LOCATION IN THE JORDAAN.

The property is located within a small-scale, well-maintained complex (built in 1989) in the quiet Driehoeksraat.

LAYOUT
The complex's communal entrance opens onto a courtyard from which you'll find the stairs leading to this first floor apartment. You enter the hallway that gives acces to all rooms. The living room is wonderfully light through the many windows in a facade width of almost 7 meters. The open kitchen is fully equipped.
The very spacious bedroom - with enough room for a large wardrobe - is situated at the rear of the building. The bathroom is located in the centre and includes a bath / shower, a washbasin furniture and it has a connection for a washing machine and dryer. In addition, there is a separate toilet with hand basin.
On the ground floor there is a storage room large enough to keep a bike or moped if you need to.

LOCATION
The location of the apartment is ideal. The complex is within the 'Grachtengordel', in a quiet part of the bustling Jordaan district, close to the Palmgracht and around the corner Brouwersgracht and Lijnbaansgracht. Close by is the Haarlemmerdijk, the cosiest shopping street of Holland, with f.e. the cinema 'The Movies', supermarkets, bars and fancy boutiques. Central Station is within walking distance and the popular Westerpark can be reached on foot within five minutes. Trams 3 and 5 have stops nearby and you have access to the various bus lines that depart from both Haarlemmerplein and Marnixplein. The apartment is easily accessible by car and is located near a number of roads such as the A10 Amsterdam ring road, which is about a 10 minute drive away.

OWNERS ASSOCIATION
The Association of Owners "Driehoekstraat 90 to 110" in Amsterdam is under its own management. It is a healthy, active association with a large reserve fund and a long-term maintenance plan. The monthly service charge is € 58.

SUMMARY:
* Comfortable, light apartment with an ideal layout
* Facade width of 6.75 meters
* In a quiet street in the bustling Jordaan district
* Freehold
* Active and healthy Owners Association
* Service charge of € 58,-- per month
* Separate ground floor storage room
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1989

Surface Area and Volume

Usage area Living
54 m²
External storage space
5 m²
Gross volume
169 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Shower, Washbasin, wasmachineaansluiting
Facilities
Juliet balcony/balconet

Energy

Energy rating
Klasse C
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Remeha
Boiler year
2010
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
L
Index number
4
Lot
8117
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood
View all features

All photos

Share this property