Frans Halsstraat 96 huis Amsterdam, De Pijp

previous | next

Frans Halsstraat 96 huis Amsterdam, De Pijp

Save property
This apartment is sold

Description

UNIEKE BENEDENWONING VAN 46M2 OP EEN TOP LOCATIE IN DE GEZELLIGE FRANS HALSBUURT OP EIGEN GROND!

Middenin een van de meest schilderachtige straatjes van Amsterdam verkopen wij deze sfeervolle begane grond woning met buitenruimte.

INDELING
De woning heeft een eigen entree, in dit prachtige klassieke pand uit het begin van de vorige eeuw. De voordeur komt direct uit in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is prettig licht met twee grote ramen aan de straatzijde en een hoog plafond. In het hele appartement ligt een fijne houten vloer. De keukenopstelling is modern, netjes en volledig. In de woonkamer is nog een bergkast onder de trap en ook de toegang naar het separate toilet.
Vanuit de woonkamer kom je in de slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamer is ruim en geeft toegang tot de buitenplaats. Aan de slaapkamer zit de badkamer met douche, grote wastafel en wasmachine-droger aansluiting. Badkamer en toilet zijn modern en smaakvol uitgevoerd.
De buitenruimte is natuurlijk een heerlijke plek om te verblijven en een luxe om te hebben in zo'n stedelijke omgeving. Tenslotte is er nog een ruime berging op de zolder.

OMGEVING
Maar we moeten niet vergeten dat deze woning in een van de meest geliefde straatjes van Amsterdam ligt. Het summum aan hippe restaurants en chique bars ligt aan deze straat, de bomen met hun gebladerte en het gefilterde licht, de auto-luwe stukken, het is allemaal echt geweldig. Bovendien is 's lands beste cultuuraanbod op kruip-afstand, evenals het hippe uitgaansgebied aan het Gerard Douplein en de fijne Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat voor je boodschappen. Dan is er nog de halte van de Noord-Zuidlijn (metrolijn), waarmee de wereld aan je voeten ligt. Ook kom je hier in aanmerking voor een parkeervergunning (wel met wisselende wachttijd) waarmee je in de nabije parkeergarage onder de Boerenwetering kunt parkeren. Uiterst comfortabel zouden wij zeggen.

BIJZONDERHEDEN
• EIGEN GROND
• Goed ingedeeld!
• Top locatie
• 46m2 NEN conform, buitenruimte 12m2
• Noord-Zuidlijn en parkeergarage om de hoek
• Berging op zolder
• VvE bestaat uit 4 leden, servicekosten bedragen € 85,- per maand


UNIQUE FREEHOLD GROUND FLOOR 46 m2 HOUSE WITH ATTIC STORE ROOM IN A TOP LOCATION IN THE COZY FRENCH FRANS HALSSTRAAT!

This attractive ground floor home with outdoor space is in the middle of one of the most picturesque streets of Amsterdam.

LAYOUT
The property is in a beautiful, early 20th century classic building. With a separate entrance, the front door opens directly into the living room/open kitchen. The living room is bright, with a high ceiling and two large windows facing the street. A storage cupboard under the stairs and the washroom lead off the room. The kitchen is modern, neat and complete.
There is a door at the rear of the living room that opens into the spacious bedroom through which you access the garden. The bedroom has an en-suite bathroom with shower, large sink and the washer-dryer water supply. The bathroom and toilet are modern and tasteful.
There is a lovely wooden floor throughout the entire apartment.
The outdoor space is of course a wonderful place to relax and a luxury to have in such an urban environment.

SURROUNDINGS
This house is in one of Amsterdam's coolest streets, with its hip restaurants and chic bars, leafy trees filtering light and car-free zones, it really is fantastic. The museum district is a short walk away, as is the nightlife around Gerard Douplein. The Albert Cuyp Market and Ferdinand Bolstraat are close-by for your grocery shopping needs.
The Noord-Zuid metro line is on your doorstep and puts Amsterdam at your feet. The house comes with eligibility for a parking permit (with varying waiting times) that you can use to park in the nearby garage under the Boerenwetering. Easy!

PARTICULARS
• FREEHOLD
• Excellent layout!
• Top location
• 46 m2 NEN compliant, outdoor area 12 m2
• North-South line and parking garage around the corner
• Storage room in the attic
• VvE consists of 4 members, service costs €85,-

Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1884

Surface Area and Volume

Usage area Living
46 m²
Building-related outside
12 m²
External storage space
4 m²
Gross volume
198 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Washbasin, wasmachineaansluiting

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Boiler year
2014
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
R
Index number
1
Lot
5902
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Patio/atrium
Garden
Regular, west, 5.28 x 2.27 m
Surface area
12 m²
Accessible via back
no

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

Share this property