Saenredamstraat 11 - IV Amsterdam, De Pijp

previous | next

Saenredamstraat 11 - IV Amsterdam, De Pijp

Save property
This apartment is sold

Description

LICHT EN GOED INGEDEELD APPARTEMENT MET DAKTERRAS OP EEN TOP LOCATIE IN DE PIJP. GELEGEN OP EIGEN GROND.

Het appartement is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping in een prachtig pand met een unieke ligging in een rustige straat van de 'Frans Hals' buurt. Het pand is gerenoveerd en gesplitst in 2004.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt men de entree van de woning op de derde verdieping. Op de vierde verdieping komt men binnen in het midden van de woning. Het appartement heeft één open indeling. Grote raampartijen aan de achterzijde en de hoge ligging zorgen voor veel lichtinval. Aan deze zijde bevindt zich de lichte woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het fijne terras. Aan de voorzijde is het slaapgedeelte. In het midden van deze verdieping is de badkamer voorzien van een douche en toilet. Naast de badkamer is een aparte ruimte voor de wasmachine.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de gezellige buurt "De Pijp" tussen de Ruysdaelkade en de Frans Halsstraat. Er is hier een diversiteit aan cafés, restaurants en winkels. Binnen enkele minuten ben je op de Albert Cuypmarkt en in het Sarphatipark, maar ook Oud Zuid met het Museumplein, het Rijksmuseum, het Concertgebouw en het Vondelpark liggen binnen bereik. De ligging van de woning is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen (S108 en S109) en er is een goede verbinding met het openbaar vervoer. De tramhalte bevindt zich op loopafstand van het appartement met meerdere tramlijnen richting centraal station. Bovendien is het station "de Pijp" van de Noord Zuid lijn op steenworp afstand. Daarnaast is de parkeergarage "Albert Cuyp" onder de Boerenwetering (aan de Ruysdaelkade) waar je als vergunninghouder gebruik van kan maken.

BIJZONDERHEDEN
* Top locatie
* Eigen grond
* Studio appartement
* Bovenste verdieping, geen bovenburen
* Dubbel glas
* Conform NEN 2580 meting gebruiksoppervlakte 31m2 bruto vloeroppervlakte 43m2
* Financieel gezonde VvE in eigen beheer, VvE bijdrage € 56,-- per maand
* Heerlijk dakterras 8m2
* Gelegen in een rustige straat
* Met parkeervergunning is het mogelijk gebruik te maken van de parkeergarage "Albert Cuyp" (op 1 min loopafstand)

BRIGHT, WELL APPOINTED APARTMENT WITH ROOF TERRACE IN AN INCREDIBLE LOCATION WITHIN THE DE PIJP NEIGHBOURHOOD. FREEHOLD.

The apartment is located on the fourth, and top floor, of a beautiful building. Located in a unique spot on a quiet street of the 'Frans Hals' neighborhood, the building was fully renovated and divided into apartments in 2004.

LIVING SPACE
The third floor entrance of this property is accessed by the communal staircase. A flight of stairs brings you straight into this open-plan apartment. Large windows at the rear of the property provide plenty of light into the bright living room / kitchen, from where you can access the terrace through the patio doors. The bedroom is located at the front of the building, with the family bathroom and separate laundry closet dividing up the floor space into three areas.

LOCATION
The apartment is located in the cozy de Pijp neighborhood between the Ruysdaelkade and Frans Halsstraat. There is a variety of cafes, restaurants and stores close by and within minutes you'll find yourself at the Albert Cuyp Market and Sarphatipark, with Oud Zuid, Museumplein, Vondelpark and the Concertgebouw within easy reach.
The location of the house is convenient for motorways S108 and S109, and there are excellent transport links with trams 3, 12 & 24 and the Noord-Zuid Metro a short walk away. The Albert Cuyp parking garage under the Boerenwetering (on Ruysdaelkade) is also within walking distance and can be used by all permit holders.

SUMMARY
* Incredible location close to the city centre
* Freehold
* Studio apartment
* Top floor, no upstairs neighbours
* Double glazing
* In accordance with NEN 2580 measurements, the apartment has a usable floor space of 31m2, and a gross floor area 43m2
* Financially sound homeowner's association, association contribution €56.00 per month
* Lovely roof terrace of 8m2
* Located in a quiet street
* Access to the "Albert Cuyp" parking garage for permit holders (1 minute walk away)


Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1880

Surface Area and Volume

Usage area Living
31 m²
Building-related outside
8 m²
Gross volume
100 m³

Layout

Total number of rooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower

Energy

Energy rating
Klasse G
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Boiler year
2004
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
R
Index number
5
Lot
7320
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
View all features

All photos

Share this property