Bos en Lommerplantsoen 97E Amsterdam

Previous | Next

Bos en Lommerplantsoen 97E Amsterdam

Save property
This apartment is Sold

Description

Studio-appartement van 30m2 op de 7de verdieping met EIGEN BERGING van 6m2 in het souterrain, is gelegen in het voormalige GAK-gebouw dat in 2015 is gerenoveerd. De studio heeft een geweldig uitzicht over de stad!

Het is een modern en hip complex met dubbele lift, een huismeester, wasruimte waar (Miele) wasmachines tot je beschikking staan en een afgesloten fietsenberging. Aan de voorzijde van het complex ligt een plantsoen met bankjes en perkjes. Dit alles maakt het zeer comfortabel wonen.

INDELING
Via de lift of het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt men de woning op de zevende verdieping. Bij binnenkomst valt meteen op hoe heerlijk licht de ruimte is, met de hoge plafonds (2.74m) en het geweldige uitzicht. Direct aan de rechterzijde staat de keuken. Deze is voorzien van boven- en onderkasten en diverse apparatuur, zoals een keramische kookplaat, koelkast, combi oven, vaatwasser en afzuigkap. Naast de keuken is er aansluiting voor de wasmachine. Aan de linkerkant is er de goed onderhouden badkamer met inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. De woon- slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, zit- en eethoek en kastruimte. Door de gehele woning ligt een laminaatvloer met hieronder vloerverwarming- en koeling. Deze studio heeft in het souterrain een eigen BERGING van circa 6 m2.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Je hoeft alleen maar de lift naar beneden te pakken om direct bij een leuk restaurant bij het leuke restaurant Chez Miné te zijn. In de buurt zijn sowieso veel leuke horeca gelegenheden. Voor een hamburger ga je naar Zwagers om de hoek en een lekkere pizza aan het water eet je bij Buurman & Buurman.
Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Bos en Lommerplein, Mercatorplein en op de Bos en Lommerweg. Hier zitten diverse supermarkten. Keuze genoeg.
Voor een heerlijke koffie loop je naar Terrasmus in het gezellige Erasmuspark. Ook het Rembrandtpartk en Sloterplas zijn om de hoek.
Tram 7 en bussen 15, 21, 282 en 302 hebben een halte op loopafstand en op korte fietsafstand is metrohalte De Vlugtlaan. Met de auto ben je vrijwel direct op de Ring A-10. Aan de achterzijde van het complex liggen parkeerplaatsen die te huur zijn middels een abonnement. Verder is een parkeervergunning op straat niet mogelijk.

ERFPACHT
Het woning en de berging staan op grond uitgegeven door de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing. Het huidige tijdvak is tot en met 30 november 2063. De jaarlijkse canon voor de woning bedraagt € 692,83 tot 30 november 2023. De canon vanaf 1 december 203 tot en met 30 november 2024 bedraagt € 745,49. De erfpacht van de berging is afgekocht tot 30 november 2063. De omzetting van de eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd. De koper van de woning en berging kan zelf nog kiezen om over te stappen met afkoop met jaarlijkse canonbetaling of over te stappen met afkoop van alleen eeuwigdurende canon of afkoop met huidige en eeuwigdurende canon. Voor meer informatie kunt u terecht bij de makelaar.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De vereniging van Eigenaren is genaamd “De Studio Part II (zuid) en wordt professioneel beheerd door de VVVE Beheer Amsterdam,. De maandelijkse servicekosten bedragen € 142,61 dit is inclusief de stookkosten € 36,78. Er is een meerjarenonderhoudsplan, opstalverzekering en een reservefonds. Tevens vinden er jaarlijkse vergaderingen plaats

BIJZONDERHEDEN
* Eigen berging op de begane grond van 6m2
* Moderne en zeer lichte studio van 30m2
* Geweldig uitzicht over de stad
* Nette keuken en badkamer
* Modern complex met lift, huismeester, wasruimte en fietsenstalling
* Niet-zelfbewoningsclausule
* Professioneel beheerde VvE, servicekosten inclusief stookkosten(€ 36,78) zijn € 142,61
* Verwarming middels stadsverwarming met vloerverwarming en vloerkoeling
* Regelmatig zijn er parkeerplaatsen achter het complex die te huur worden aangeboden
* Oplevering in overleg, kan snel
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Year of construction
1960
Under construction
No

Details

Facilities
Mechanical ventilation system
Location
In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes

Surface Area and Volume

Floor space
30 m²
Volume
106 m³

Layout

Number of rooms
1
Number of floors
1
Number of floors
1
Number of bathrooms
1
Bathroom amenities
Shower, Toilet, Washbasin
Kitchen type
Built-in appliances, Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Double glazing
Heating type
District heating
Hot water installation
District heating

Energy rating

Energy rating
B
End date energy label
2025-05-01
Index
0.95

Land registry details

Cadastral designation
Sloten L 3727
Ownership structure
Leasehold
Cadastral designation
Sloten L 3727
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Garage

Garage types
No garage

Storage space

Number
1
Type of property
Basement storage
View all features

All photos

Share this property